Babbel & 

iets lekkers

Jouw mening telt

Denk jij wel eens na over een betekenisvolle carrière in de zorg, maar heb je deze stap (nog) niet gezet? Misschien twijfel je of heb je vragen. Daar leren wij heel graag van! Interzorg nodigt je daarom uit voor een persoonlijk en gezellig gesprek.

De thuiszorg heeft dringend nieuwe collega’s nodig om cliënten de zorg te bieden die zij nodig hebben. We weten dat er genoeg mensen zijn die wel eens denken aan overstappen, maar het toch niet doen. We willen graag weten wat hen bezighoudt. En wat wij kunnen doen om de drempel te verlagen. Want we gunnen het meer mensen om in zo’n betekenisvolle sector te werken.

Wat willen we van jou leren! 

Om te weten wat we anders kunnen doen, willen we je vragen stellen als:

• Wat houdt je tegen om de stap naar de zorg te zetten?

• Wat zou je juist kunnen overtuigen om contact op te nemen?

• Welke informatie zoek je en waar heb je vragen over?

• Via welke media oriënteer jij je?

Tijdens een kleinschalige bijeenkomst in Oss gaan we dieper in op deze vragen. In groepjes van 4 tot 6 personen ontstaat er ruimte voor échte gesprekken, waarbij jouw gedachten, vragen en ideeën centraal staan.

Het is zeker niet onze bedoeling om je met deze sessie te overtuigen om de stap te zetten. We willen oprecht van jou leren, zodat we andere mensen die twijfelen misschien beter kunnen informeren.

Praktische informatie

Je helpt ons met 1,5 uur van je tijd. We beloven je een fijne ochtend met leuke, informele gesprekken. We zorgen voor koffie/thee met iets lekkers. En als dank ontvang je een cadeaubon ter waarde van 20 euro.

Wanneer?  Woensdag 3 april

Tijd? 10.30-12.00 uur

Waar? Monsterstraat 3 in Oss 

Vragen? mail hrm@interzorgthuiszorg.nl of bel ons via 0412-651428

De plekken zijn beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden! Stuur een e-mail, bel ons, of vul het contactformulier in Contactformulier om jouw plek te reserveren. Mocht je niet kunnen op de aangegeven datum, maar interesse hebben neem dan contact met ons op zodat we een ander moment kunnen plannen. 

 Tot snel! Afdeling HRM Interzorg Thuiszorg

Wil jij werken met een glimlach?