Onze beloftes aan jou

Waarom werken bij Interzorg? 

Zorgen zit ons allemaal in het bloed. Jij zorgt voor onze cliënten en wij zorgen voor jou! Je krijgt een leuk team en werk waar je blij van wordt. En je krijgt een werkgever die jou waardeert en die jou alle kansen biedt om je te ontwikkelen. Je hebt zelf invloed op je rooster waardoor je werk en privé goed in balans kunt houden. Met een goede balans kun jij de beste zorg verlenen! 

Odet Vermeijlen en Marloes Martens - Directie

Fijne collega's 

Bij Interzorg word je omringd door leuke en enthousiaste collega’s die altijd voor je klaarstaan. Je werkt in een klein en hecht team. Dat is prettig voor jou én ook voor jouw cliënten, want die zien vertrouwde gezichten en dat schept een band. Jouw collega’s zijn echte vakmensen die de zorg afstemmen op de cliënt. Ze geven aan dat ze een goede band hebben met hun leidinggevende en dat ze de korte lijnen in de organisatie waarderen.

Plezier in je werk

Goede zorg kun je alleen bieden als je plezier hebt in je werk. Dat jij het bij ons naar je zin hebt, vinden we zó belangrijk, dat je van ons 5 blijmakers krijgt als je hier komt werken. Dit zijn ze: Beloofd is beloofd, De bovenste beste, Geloof in eigen kunnen, Elke dag een glimlach en Kan niet bestaat niet. Nieuwsgierig wat we hier precies mee bedoelen? 

Een werkgever die jou waardeert

Jij bent goud waard voor ons, want samen met jouw collega’s maak jij Interzorg tot de organisatie die we zijn. Cliënten waarderen Interzorg en wij waarderen jou. Met een goed salaris, maar ook met vertrouwen. Wij geloven in jouw talenten en kwaliteiten en geven je veel ruimte om zelfstandig te werken. Je krijgt de verantwoordelijkheid die bij je past. Jij weet namelijk als geen ander wat jouw cliënten nodig hebben.

Ruimte om jezelf te ontwikkelen

Een mens is nooit uitgeleerd. Daarom stimuleren wij levenslang ontwikkelen. Of je nou door wilt groeien in de zorg of het vak nog moet leren. Wij zijn een erkend leerbedrijf en geven jou alle ruimte om het beste uit jezelf te halen.

lees meer over werken en leren


Verantwoordelijkheid en vrijheid

Als thuiszorgmedewerker werk je zelfstandig. Dat betekent dat je veel verantwoordelijkheid hebt, maar ook veel vrijheid. In je werk, maar ook in de indeling van je werkweek. Je maakt je rooster samen met je collega’s en geeft daarbij aan wat je voorkeuren zijn.

Wil jij werken met een glimlach?