collega's vertellen

Lees de verhalen van jouw toekomstige collega's

Wie kunnen jou nu beter vertellen hoe het is om te werken bij Interzorg dan jouw toekomstige collega’s? Precies, daarom vertellen zij jou graag over hun cliënten, collega’s, hun manier van werken en waarom ze het zo naar hun zin hebben. Wil jij net als zij elke dag naar je werk met een glimlach? Onze collega’s kijken naar jou uit!


Anita 

Palliatief Verpleegkundige

Anita doet de psychosociale begeleiding van mensen die geen uitzicht hebben op genezing. “Ik voel me thuis bij Interzorg. Ze hebben oog voor mij als medewerker en de lijnen zijn kort.''

Lees het hele verhaal


Samantha 

Verpleegkundige

“Ik ben heel betrokken, misschien soms een beetje té. Maar ik werk met mensen en ik zorg vanuit mijn hart. Als ik nét even iets meer voor iemand kan betekenen, dan doe ik dat graag.”

Lees het hele verhaal


Tonny 

Medewerker Hulp bij het Huishouden

Toen haar vorige werkgever werd overgenomen door Interzorg had ze het even benauwd: “Wie zit er nou te wachten op een medewerkster van in de 50 dacht ik. Maar Interzorg verraste me positief met de boodschap: Het gaat ons om kwaliteit, niet om leeftijd!”

Lees het hele verhaal


Laura 

Meewerkend voorvrouw

Laura is meewerkend voorvrouw bij Interzorg, wat betekent dat ze zelf bij cliënten schoonmaakt, maar ook aanspreekpunt is voor haar 19 collega’s en hun cliënten. Laura: “Bij een intake-gesprek weet ik heel snel welke collega goed past bij een nieuwe cliënt. Een goede match is belangrijk. En gelukkig is die eenvoudig te maken met al die toppers in mijn team.”

Lees het hele verhaal

Milou

Wijkverpleegkundige 

Een paar jaar geleden kwam Milou als stagiair binnen bij Interzorg en ze is er nooit meer weggegaan. Zolang ze nog studeerde, verdiende ze bij in de Flexpool en na het afronden van haar studie heeft ze een vast contract gekregen als wijkverpleegkundige. Milou: “De thuiszorg is veel uitdagender dan de meeste verpleegkundestudenten denken. Ik kan het iedereen aanraden!”

Lees het hele verhaal


Nick 

Flexmedewerker

“Ik doe de opleiding Maatschappelijke zorg niveau 4. Mijn week zit vol met school en stage en ik weet vaak pas op het laatste moment dat ik een paar uur heb om te werken. Bij Interzorg is dat geen probleem. Voor flexmedewerkers is er bijna altijd werk.”

Lees het hele verhaal
Ben jij nieuwsgierig naar het werken in kleine teams?

Bekijk hieronder de video's om te zien hoe je bij Interzorg ruimte krijgt om je werk goed in te vullen.

Wil jij werken met een glimlach?