collega's vertellen

Lees de verhalen van jouw toekomstige collega's

Wie kunnen jou nu beter vertellen hoe het is om te werken bij Interzorg dan jouw toekomstige collega’s? Precies, daarom vertellen zij jou graag over hun cliënten, collega’s, hun manier van werken en waarom ze het zo naar hun zin hebben. Wil jij net als zij elke dag naar je werk met een glimlach? Onze collega’s kijken naar jou uit!


Anita 

Palliatief Verpleegkundige

Anita doet de psychosociale begeleiding van mensen die geen uitzicht hebben op genezing. “Ik voel me thuis bij Interzorg. Ze hebben oog voor mij als medewerker en de lijnen zijn kort.”


Samantha 

Verpleegkundige

“Ik ben heel betrokken, misschien soms een beetje té. Maar ik werk met mensen en ik zorg vanuit mijn hart. Als ik nét even iets meer voor iemand kan betekenen, dan doe ik dat graag.”


Tonny 

Medewerker Hulp bij het Huishouden

Toen haar vorige werkgever werd overgenomen door Interzorg had ze het even benauwd: “Wie zit er nou te wachten op een medewerkster van in de 50 dacht ik. Maar Interzorg verraste me positief met de boodschap: Het gaat ons om kwaliteit, niet om leeftijd!”


Laura 

Meewerkend voorvrouw

Laura is meewerkend voorvrouw bij Interzorg, wat betekent dat ze zelf bij cliënten schoonmaakt, maar ook aanspreekpunt is voor haar 19 collega’s en hun cliënten. Laura: “Bij een intake-gesprek weet ik heel snel welke collega goed past bij een nieuwe cliënt. Een goede match is belangrijk. En gelukkig is die eenvoudig te maken met al die toppers in mijn team.”
Rianne

Verpleegkundige

'Interzorg stimuleert om het beste uit jezelf te halen: er zijn mogelijkheden om binnen de organisatie door te groeien en je wordt hierin ondersteund en gestimuleerd. Het werken met een klein zelfregelend team om kwalitatieve zorg te kunnen verlenen is iets wat mij erg aantrekt. Naast de aandacht voor de cliënten heeft Interzorg ook oog voor haar werknemers. Ik ben begonnen als medewerker Hulp bij het Huishouden, maar kon al snel doorstromen naar de verpleging en verzorging. Inmiddels volg ik de opleiding HBO-V en ben ik verpleegkundige. Beide opleidingen zijn mij aangeboden: geweldig dat ik beide kansen heb gekregen. Hiervoor ben ik Interzorg nog steeds dankbaar.'

Carola

Medewerker hulp bij het huishouden

'Ik werk al 14 jaar in de huishoudelijke zorg bij oudere mensen, waarbij ik ze ondersteun met huishoudelijk werk. Het is niet alleen het huishoudelijke werk, maar ook heb ik een signalerende rol als een cliënt bijvoorbeeld vergeetachtig wordt of eenzaam is. Het is heel mooi en dankbaar werk en door middel van mijn hulp kan de cliënt langer thuis blijven wonen. Ik werk in een heel leuk en gezellig team en we proberen elkaar onderling zoveel mogelijk te vervangen als er een collega ziek is of vakantie heeft, zodat cliënten niet elke keer een andere hulp krijgen.'

Ben jij nieuwsgierig naar het werken in kleine teams?

Bekijk hieronder de video's om te zien hoe je bij Interzorg ruimte krijgt om je werk goed in te vullen.

Neem vandaag nog contact op met Interzorg!