Werken en leren

Werken en leren

Word jij onze nieuwe leerling die wij graag verder helpen? Interzorg biedt volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Medewerkers kunnen via BBL trajecten (van helpende tot verpleegkundige) of deeltijd HBO-V, werken en leren bij Interzorg. Tevens is het mogelijk om via een stage werkervaring op te doen voor de BOL leerlingen of voltijd HBO-V studenten.

Heb jij nog geen ervaring in de zorg, maar wel interesse in het werken in de (thuis)zorg? Bel dan gerust naar 0412-651428 of stuur een mail naar hrm@interzorgthuiszorg.nl voor het plannen van een koffiemoment. In een vrijblijvend gesprek, onder het genot van een kop koffie of thee, praten wij jou bij en kijken we samen naar jouw wensen en de mogelijkheden binnen Interzorg. 

Bekijk vacatures

Even voorstellen

Wij, Henriette Kidess en Myrthe van Heerebeek-Broekhof, werken als opleidingscoördinatoren bij Interzorg. Wij zijn het vaste aanspreekpunt voor alle leerlingen en stagiaires en coördineren het hele traject van opleiding / stage. We vinden het belangrijk dat er een optimaal leerklimaat is waar leerlingen en stagiaires zo goed mogelijk kunnen werken aan de ontwikkeling van hun competenties en dat er ook voldoende aandacht is voor persoonlijke groei. In de zorg werk je met mensen en dat doet een appél op jou als mens. Ruimte en aandacht om het beste uit jezelf te halen is van groot belang. Naast het coördineren van de opleiding en begeleiding van de leerlingen, onderhouden Henriette en Myrthe de contacten met de opleidingsinstituten waar Interzorg mee samenwerkt. Dit zorgt voor een goede samenwerking tussen school en leerbedrijf. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor het beleid binnen Interzorg dat het kader vormt waarbinnen opleiden vorm wordt gegeven. Word jij onze nieuwe leerling die wij graag verder helpen? Dan zorgen wij voor een optimaal leerklimaat.

Heb je vragen, mail ons dan gerust via opleiden@interzorgthuiszorg.nl

Ben jij benieuwd naar de verhalen van een leerling en een werkbegeleider? Lees hieronder dan verder.

Lisa van Aanholt

Leerling verzorgende IG

'Ik ben begonnen als medewerker Hulp bij het Huishouden bij Interzorg. Omdat ik mezelf wilde ontwikkelen, meer voldoening uit mijn werk wilde halen en een hart heb voor de zorg, kon ik binnen Interzorg doorstromen naar helpende. Inmiddels werk ik met veel plezier bij Interzorg als leerling verzorgende IG.'

Eric Koster

Verpleegkundige en werkbegeleider

'Bij Interzorg word ik ruimschoots in de gelegenheid gesteld om mijn vaardigheden en ruime ervaring als verpleegkundige te benutten. Niet alleen in de dagelijkse zorg voor en begeleiding van onze cliënten, maar ook in de begeleiding van stagiaires en leerlingen. Dat is heel nuttig voor de organisatie en bovendien schenkt het mij veel genoegen om jongere aanstaande beroepsgenoten hun weg te helpen vinden richting zelfstandige uitoefening van ons mooie, maar pittige vak.'

Neem vandaag nog contact op met Interzorg!