Kom bij ons werken en leren

Bekijk vacatures

Jouw ontwikkeling, onze zorg

Bij Interzorg kun je je ontwikkelen in het vak. Of je nu nieuw bent, wilt doorgroeien of werkervaring wilt opdoen als student. 

Bij ons krijg je de ruimte om te ontdekken, ontwikkelen en fouten te maken. Als erkend leerbedrijf hebben wij goede contacten met zorgopleiders en begeleiden we jou intensief. Bij het groeien in het vak, maar ook bij jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Zo evalueren we samen jouw voortgang, bespreken we jouw toekomst als zorgverlener en kijken we naar wat je van ons nodig hebt. Je neemt zelf de regie en krijgt van ons alle vertrouwen.

Henriette Kidess en Chantal Toonen, opleidingscoördinatoren

Kom het vak leren

Wil je graag de zorg in, maar werk je in een andere branche? Dan ben je bij ons van harte welkom! Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben volop leerwerkplekken voor zij-instromers. Of je nu een BBL-opleiding gaat doen of bijvoorbeeld een deeltijdopleiding HBO-V. We stemmen het leerwerktraject af op jouw wensen. Je kunt kiezen voor een regulier traject, maar bijvoorbeeld ook voor een verkort traject als dat beter past bij jouw situatie. Uiteraard kom je na het behalen van je diploma gewoon bij ons in dienst. Dus die baan heb je in the pocket!

Lijkt het je wat om te werken in de thuiszorg of heb je er vragen over? Bel gerust naar 0412-651428 of stuur een mail naar hrm@interzorgthuiszorg.nl. Onder het genot van een kop koffie of thee kijken we samen naar de mogelijkheden bij Interzorg. 


Blijf jezelf ontwikkelen

Bij Interzorg kun je je blijven ontwikkelen als je dat wilt. Regelmatig voeren we het gesprek over jouw groei. Wat wil je nog leren en waar wil je over een paar jaar staan? Met elkaar kijken we wat jouw wensen zijn en hoe we die het beste kunnen realiseren. We vinden vervolgstappen die bij jou passen. Zo kun je een opleiding volgen en je diploma halen, maar je kunt ook een instellingscertificaat halen als dat beter bij jou past.

Het opleiden van zorgmedewerkers is volop in ontwikkeling en er komen steeds nieuwe mogelijkheden bij. 
Heb je daar vragen over, bel ons dan gerust op 0412-651428 of stuur een mail naar hrm@interzorgthuiszorg.nl.

Doe werkervaring op als student

Volg je een opleiding in de zorg, dan wil je natuurlijk ervaring opdoen. Tijdens je stage, bij het afstuderen of als flexwerker naast je studie. Het kan allemaal. Als student nemen we jou serieus en krijg je de ruimte om te leren. Je gaat mee met een werkbegeleider en leert zo het vak. Pas als jij er klaar voor bent, ga je zelfstandig naar cliënten. Ben je afstudeerder, dan geldt hetzelfde. Maar omdat je al verder bent in je opleiding, zul je eerder meer zelfstandigheid krijgen. Veel studenten blijven na hun stage trouwens werken in onze flexpool. Ideaal om ervaring op te doen en om een leuk centje bij te verdienen.

Wil je als student bij ons aan de slag! Laat het ons weten. Bel 0412-651428 of stuur een mailtje naar hrm@interzorgthuiszorg.nl.


Goed om te weten over werken en leren in de thuiszorg

Werken en leren in de thuiszorg betekent dat je ongeveer 20 uur per week werkt in de praktijk en gemiddeld 1 dag per week naar school gaat. En daar komt dan nog je huiswerk bij. Zijn meer contracturen voor jou beter passend? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden, daar komen we wel uit. Je krijgt salaris voor de uren die je werkt en voor de helft van je schooluren. De opleidingskosten betalen wij. 


Lees de werk-leerverhalen van onze medewerkers

Sylvia

Begonnen als zij-instromer en inmiddels verpleegkundige

Milou

Begonnen als Stagiaire HBO-V en inmiddels wijkverpleegkundige


Wil jij werken met een glimlach?