STAGE

Stage lopen in de thuiszorg 

Volg je een BOL- of hbo-opleiding in de zorg of welzijn en ga je stage lopen? Kom dan ontdekken hoe afwisselend, uitdagend en dankbaar de thuiszorg is. Wij hebben elk jaar volop leuke en leerzame stageplaatsen. Welke werkzaamheden je gaat doen en hoe lang je stage loopt, hangt af van je opleiding en je leerjaar. Dat bepalen we samen met jou en je opleiding. We begeleiden je intensief bij jouw ontwikkeling en als stagiair ben je echt onderdeel van ons team!

Over de thuiszorg

In de thuiszorg help je cliënten in hun eigen huis. Bijvoorbeeld met het aandoen van steunkousen, het verzorgen van een wond of het toedienen van medicijnen. Het leuke van werken in de thuiszorg is dat je echt een band opbouwt met je cliënten, dat een werkdag nooit hetzelfde is en dat je zelfstandig bezig bent, maar wel een zorgteam om je heen hebt.

“Ik heb een superleuke stage gehad bij Interzorg. Ik kon mijn vaste begeleiders altijd vragen stellen en ik was echt onderdeel van het team en voelde me gewaardeerd.”

- Wijkverpleegkundige Milou

Lees nu het hele verhaal van milou

Waarom stage bij Interzorg?

Bij Interzorg ben je als stagiair echt onderdeel van het team. En je wordt professioneel begeleid. Zo krijg je een werkbegeleider en een opleidingscoördinator. Jouw werkbegeleider gaat samen met jou naar cliënten. Hij of zij geeft veel uitleg en jij hebt de mogelijkheid om vragen te stellen. Zo leer je het werk in de thuiszorg kennen en doe je steeds meer handelingen zelf. En misschien kun je later in je stage wel zelfstandig naar cliënten. De opleidingscoördinator begeleidt jou vanaf de zijlijn. Tijdens je stage heb je een paar keer samen een gesprek over jouw ontwikkeling als zorgverlener. En tot slot heb je natuurlijk ook jouw collega’s die voor je klaarstaan. We staan bekend om onze fijne werksfeer en je zult merken dat jouw collega’s jou graag helpen.

Stagevergoeding 

Als je bij ons stage loopt, krijg je daarvoor een vergoeding. De hoogte van de stagevergoeding hangt af van het aantal dagen per week dat je werkt. Bij een werkweek van gemiddeld 4 dagen is het € 450,- per maand. Wist je trouwens dat veel studenten tijdens en na hun stage in onze flexpool werken? Ideaal om werkervaring op te doen en om een leuk centje bij te verdienen.

Kom bij ons stage lopen!

Lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen? Dan horen wij dat natuurlijk graag. Soms regelt school jouw stageplek en soms jijzelf. Check dus even hoe dat bij jouw opleiding gaat. Als je zelf je stageplek moet regelen, neem dan contact met ons op!

Wil jij werken met een glimlach?