BLIJMAKERS

Onze kernwaarden zijn ons DNA.       

We hebben ze vertaald in de 5 blijmakers: onze beloften voor onze cliënten, medewerkers en partners.

Blijmaker: Beloofd is beloofd!

Fijn toch, weten waar je aan toe bent? Precies! Daarom zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Afspraken nakomen bijvoorbeeld. Dat vinden we niet meer dan normaal. Net als open en eerlijk zeggen hoe het zit. Natuurlijk op een integere manier.

Blijmaker: De bovenste beste

We doen ons werk goed. Met ons hoofd én met ons hart. We hebben verstand van zaken, maken duidelijke afspraken, blijven ontwikkelen en leggen de lat hoog als het om kwaliteit gaat. Niet alleen als het gaat om onze zorg, maar ook als het gaat om goed werkgeverschap. Ook daarin willen we de beste zijn!

Blijmaker: Geloof in je eigen kunnen 

Bij ons mag je zijn wie je bent. Iedereen heeft zijn eigen talent en kwaliteiten. Zowel onze medewerkers, als onze cliënten. Zo maken we de omslag van ‘zorgen voor’ naar ‘zorgen dat’. Bij ons houd je eigen regie en verantwoordelijkheid. 

We zeggen niet voor niets: bij Interzorg krijg je ruimte voor jezelf.

Blijmaker: Elke dag een glimlach

We doen ons werk met plezier. Bij ons wordt er gelachen en geleefd. Want met een bak energie en een gezonde dosis humor, kunnen we optimaal voor anderen zorgen. En ook als het even niet loopt zoals gehoopt, geloven wij dat een glimlach wonderen doet.

Blijmaker: Kan niet, bestaat niet

Goed is voor ons niet goed genoeg. Stilstaan is achteruit gaan. En wij gaan vooruit. Want wij zijn ervan overtuigd dat het altijd beter kan. We denken in mogelijkheden en zetten goede ideeën om in daden. En we proberen altijd om verwachtingen te overtreffen.

Wil jij werken met een glimlach?