OMSCHOLEN

Over Interzorg Thuiszorg

We leveren zorg aan huis in de regio Oss en Nijmegen. Dat kan huishoudelijke hulp, verzorging, verpleging of begeleiding zijn. We helpen onze cliënten om zolang mogelijk zelfstandig te blijven, zodat ze in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Wij zijn een organisatie met korte lijnen, kleine wijkteams en heldere communicatie. 96% van onze cliënten beveelt ons aan en we scoren een dikke 9 op de Zorgkaart Nederland!

Benieuwd naar werken in de zorg?

Denk je wel eens na over werken in de zorg? Maar heb je niet de juiste diploma’s en geen werkervaring als zorgmedewerker? Geen probleem, bij ons kun je je omscholen. Wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden. En die zijn er bij ons volop!

Hoe werkt omscholen naar de zorg?

Als je jezelf gaat omscholen naar de zorg, doe je dat meestal met een opleiding, waarbij je werken en leren combineert. Totdat je je diploma behaalt, werk je als leerling in de zorg. Op zo’n leerwerkplek kun je alles wat je op school leert direct toepassen in de praktijk. Meestal werk je zo’n 20 uur per week en ga je 1 dag per week naar school. Daarnaast besteed je tijd aan zelfstudie.

Omscholen bij Interzorg

Bij Interzorg hebben we volop leerwerkplekken. Of je nu wilt gaan werken als helpende (+), verzorgende (IG) of verpleegkundige. Je kunt kiezen voor een regulier traject, wat betekent dat je een BBL- of een duale opleiding gaat doen. Maar er zijn ook verkorte zorgopleidingen voor zij-instromers, waarmee je versneld je diploma behaalt. Deze trajecten heten STOER.

Kosten en salaris

Voor het werk dat je tijdens je opleiding doet, krijg je van ons een leerlingsalaris. Misschien ga je er in eerste instantie wat op achteruit, maar gelukkig is dat tijdelijk. Want als je je diploma hebt behaald, bieden wij jou een vast contract aan met bijbehorend salaris. En daar komt bij dat je studie jou niets kost, want wij betalen jouw opleiding.

Waarom omscholen bij Interzorg?

Omscholen bij ons heeft veel voordelen:

  • We kijken samen met jou naar een omscholingstraject op maat
  • Je krijgt van ons professionele begeleiding voor, tijdens en na je opleiding
  • Je doet betekenisvol en dankbaar werk
  • De thuiszorg is heel afwisselend en je werkt zelfstandig
  • Na je opleiding bieden we jou een vast contract aan

“Ik ben blij dat ik de overstap naar de zorg heb gemaakt en ik wil nooit meer weg bij Interzorg.”

- Huishoudelijk medewerkster Jessica

Lees nu het hele verhaal van JESSICA

LET'S GET IN TOUCH


Wil je de overstap naar de zorg maken? 

Of heb je er vragen over? Neem dan contact met ons op! 

We kijken graag met jou naar de mogelijkheden.Wil jij werken met een glimlach?