Cultuur


Iedere dag is voor Interzorg een nieuwe dag met nieuwe kansen. Wat we vandaag nog niet in huis hebben, kan morgen anders zijn. We bieden hierbij de zorg en ondersteuning die nodig is om mensen hun leven te laten leven zoals zij dat willen en kunnen. Wij zijn er hierbij van overtuigd dat goede ondersteuning staat of valt door de juiste medewerkers op de juiste plek. Zij vormen Interzorg tot wat is en tot wat het wordt. Ieder vanuit zijn of haar eigen kracht en specifieke kwaliteiten. Medewerkers krijgen daarom alle ruimte en vrijheid om zelf beslissingen te nemen. We inspireren elkaar het beste uit jezelf te halen en je talenten in te zetten.

Yvonne Althuizen en Marloes Martens

Directie

IMG_1039_FLYER

Tijd voor mensen....


Dat is waar het bij Interzorg om draait. En natuurlijk om thuiszorg: hulp bij het huishouden, begeleiding, persoonlijke verzorging, verpleging / verzorging en langdurige zorg. We werken in de regio Oss, Uden, Veghel, Rosmalen, Nijmegen en Wijchen. Interzorg verleent al sinds 1987 thuiszorg. En dat doen we met ruim 550 professionele, betrokken, gepassioneerder medewerkers.

zorgkaartnederland

 
Cliënten waarderen ons nu op
Zorgkaart Nederland met gemiddeld een 9,0

 

Gesproken door de heer Van der Laar:

‘’Ik ben blij dat ik de kans krijg om mijn mening te geven: zonder de steun van Interzorg zag mijn leven er heel anders uit. Ik woon dankzij Interzorg nu weer helemaal zelfstandig.’’

Kleine teams


Interzorg gelooft in het werken met kleine teams. We vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk steeds dezelfde zorgverlener bij de cliënt zorg komen verlenen, dat schept een band en vertrouwen.

Onze medewerkers waardeerden ons in het medewerkerstevredenheidsonderzoek met gemiddeld een 8,2 voor de totale tevredenheid betreffende het werken bij Interzorg. De score voor het aanbevelen van Interzorg als werkgever aan familie of vrienden/bekenden was een 8,5. Een 8,7 werd gescoord op de vraag of medewerkers Interzorg als zorgorganisatie zouden aanbevelen aan familie of vrienden/bekenden. 

Medewerkers zijn trots en Interzorg is trots op haar medewerkers!


Onze medewerkers zijn trots en enthousiast. Niet alleen op hun vak, maar ook op hun cliënten. Ze weten als geen ander dat iedere situatie anders is en ze bieden de zorg die afgestemd is op de behoefte. Ze hebben oog voor detail, een luisterend oor én voldoende ruimte voor sociaal contact.

 

 

foto pv
 
foto pv

Collega Winnie aan het woord:

"Ik heb ruim 6 jaar bij Interzorg gewerkt en daarna heb ik kort ergens anders gewerkt. Inmiddels ben ik weer terug bij Interzorg, waar ik een heel warm welkom heb gehad. Op Interzorg kan ik vertrouwen en bouwen. Ik ben enorm blij en trots dat ik weer mag meewerken aan de kwalitatief zeer goede zorg en de persoonlijke aandacht die Interzorg levert."

Onze medewerkers zijn belangrijk!


Ieder vanuit zijn of haar eigen kracht en specifieke kwaliteiten. Die kwaliteiten en talenten komen het meest tot recht wanneer de medewerker ruimte krijgt en neemt om vanuit haar functie en bijbehorende verantwoordelijkheden zelfstandig te handelen en te variëren.